Verpelét

Verseny helyszíne

Moby Dick horgásztó

2336 Dunavarsány
Pest
Web:
Telefonszám: 36709081089
Víztérkód:
Tógazda: Halőr
Leírás

A tórendszer mindig is a horgászok kedvenc célpontja volt!
Biztosak vagyunk benne, hogy minden idelátogató sporttársunk megtalálja itt a számítását. Célunk, hogy a hozzánk látogatók felejthetetlen élményekben és fogásokban, gazdag és zavartalan kikapcsolódásban részesüljenek! Enne érdekében a tórendszer nagyszerű adottságait figyelembe véve próbáljuk a hozzánk látogató horgászok igényeit maradéktalanul kielégíteni.

A tó éjjel – nappal várja vendégeit! Nem csak a felnőtt horgászoknak szeretnénk új lehetőségeket és zavartalan kikapcsolódást nyújtani, hanem a gyermekekre gondolva az Ő számukra felnőtt kísérete mellett INGYENESSÉ tettük a horgászatot. Az ifjúsági horgászok pedig félnapos jegy megváltásával horgászhatnak egész nap. Mindezek mellet díjmentessé tettük a gépkocsik behajtását és a horgászokkal érkező kísérők belépését is. Lehetővé tettük a csónak használatot és az etető hajók alkalmazását.

Olyan új szemléletet és koncepciót kívánunk nyújtani a hozzánk ellátogatóknak, hogy élményekkel tele horgásznapok után újra örömmel térjenek vissza hozzánk.

Ennek érdekében a tavainkon kamera rendszer, halászati őri és biztonsági szolgálat biztosítja vendégeink teljes körű kikapcsolódásának zavartalanságát.

Verseny részletei

Kezdés: 2022-09-29 11:00:00
Vége: 2022-10-02 11:00:00

Résztvevő csapatok (0 / 1)

Nincs még csatlakozott csapat.

A verseny lezárult

Végeredmény
Helyezés Csapat Érvényes

Versenyszabályzat

Klafa