Hogyan tudsz csatlakozni versenyhez?

Kövesd az alábbi lépéseket, ha a csapatoddal be szeretnél nevezni egy versenyre:

 1. Első lépésként szükséged lesz egy csapatra, a csapat létrehozásához pedig egy regisztrációra.
  Ehhez ide kattintva kaphatsz segítséget. 

  Fontos, hogy csak olyan versenyre tudsz nevezni, ami még nem kezdődött el. Ha a versenyt, amire jelentkezni szeretnél, te magad szeretnéd létrehozni, akkor figyelj arra, hogy a verseny kezdetéig legyen elegendő idő a regisztrációra/csapatok létrehozására és a nevezésre. Ha a verseny már elkezdődött, azon módosítani már nem tudsz, és csapat sem fog tudni rá nevezni.

  Javasolt a saját buliversenyt úgy létrehozni, hogy annak kezdéséig legyen még legalább 30 perc, hogy a szektorokat/állásokat be tudjátok állítani és a nevezést le tudjátok bonyolítani!
   
 2. Ahhoz, hogy csapatodat benevezd egy versenyre, jelentkezz be a főoldalon a BEJELENTKEZÉS/REGISZTRÁCIÓ gombra kattintva:

  Ha a főoldalon az alábbi gomb helyett a PROFIL gombot látod, az azt jelenti, hogy már be vagy jelentkezve.
   
 3. Írd be a regisztráció során megadott email címet és a hozzá tartozó jelszót, majd kattints a BEJELENTKEZÉS gombra. Ha elfelejtetted a jelszavadat, az "Elfelejtett jelszó" linkre kattintva kérhetsz egy újat.

   
 4. Sikeres bejelentkezést követően a Profil oldaladra irányít a rendszer, ahol láthatod a saját versenyeidet, a saját csapataidat, vagy azokat a csapatokat, ahol tag vagy. Kattints a bal oldali menün a "Csapataim" gombra, hogy ellenőrizd, valóban van olyan általad létrehozott csapat, amivel benevezhetsz egy versenyre:


  Minden szuper, a "Csapassuk" nevű csapatomnak én vagyok a gazdája, bár egyelőre csak egy tagot számlál (jómagamat), de ez nem akadálya annak, hogy benevezzem a csapatot a versenyre. Már csak egy kérdés megválaszolása maradt: melyik versenyre szeretnék benevezni? Az élő és induló versenyek megtekintéséhez kattints az ÉLŐ ÉS INDULÓ VERSENYEK gombra.
   
 5. A profil oldalról betöltődő Élő és induló versenyek oldalon keresd ki a versenyt, amire jelentkezni szeretnél, majd kattints a narancssárga ikonra:


  A verseny kiválasztása (bejelentkezést követően) a főoldalról is elérhető: ehhez görgess le a főoldalon az ÉLŐ ÉS INDULÓ VERSENYEINK szekcióhoz:


  Ha az ajánlóban nem találod a versenyt, amit keresel, kattints a TOVÁBBI ÉLŐ VERSENYEK gombra, ott láthatod az összes jelenleg futó és már meghirdetett, de még nem futó versenyeket. A verseny kiválasztásához kattints az OLVASS TOVÁBB gombra.
   
 6. A verseny kiválasztását követően a megjelenő oldalon láthatod a versenyszabályzatot, a helyszínt, időpontot, a nevezett csapatokat, valamint - amennyiben a verseny még nem kezdődött el vagy a versenyre még nem fogytak el a helyek - itt tudod a saját csapatodat is nevezni. Ehhez kattints a REGISZTRÁLOM A CSAPATOMAT gombra. Ha több csapatod is van, a lenyíló menüben ki tudod választani, melyik csapatodat szeretnéd nevezni:


   
 7. Kész is vagy! Sikeresen benevezted a csapatodat a versenyre! A verseny állását a továbbiakban szintén ezen az oldalon fogod tudni követni.

 

Görbüljön!

ui.

Ha nem megy, ne keseredj el! Írj ránk Facebookon, és segítünk!